Ben je op zoek naar een

Chiropractor Rotterdam

Bij ons staan er verschillende specialisten voor je klaar die je hierbij kunnen helpen. Onze chiropractor helpt mensen om van allerlei klachten af te komen. 


De meeste klachten die mensen ervaren, ontstaan in de wervelkolom. Deze klachten kunnen erg uiteenlopen. Veel mensen die bij ons terecht komen hebben last van hun nek, rug, schouders, maar ook hoofdpijn komt regelmatig voor. 


Heb je ook last van dit soort klachten en komt je er maar niet vanaf? Maak dan eens een afspraak bij Yules Masseert!

Veelvoorkomende klachten


Rugpijn

Veel mensen hebben last van rugpijn. Bij volwassenen krijgt ongeveer 75% hier mee te maken. Veel voorkomende rugklachten kunnen behandeld worden door een chiropractor.


Nekpijn & Hoofdpijn

Veel mensen komen voor een behandeling naar de chiropractor als zij last hebben van nekpijn en hoofdpijn. Meestal hebben zij last aan de achterzijde van het hoofd.


Coccyalgie

Coccyalgie klachten zijn erg vervelend. Dit ontstaat in het staartbeen en kan veroorzaakt worden door een val op het stuitje en wordt erger tijdens het zitten. 


Degeneratie van de tussenwervelschijf

Degeneratie van de tussenwervelschijf is iets dat veelal voorkomt bij oudere. Door het verliezen van veerkracht en flexibiliteit kunnen klachten ontstaan. 


Hernia

Een hernia is een veelvoorkomend probleem dat verholpen kan worden door een chiropractor. Ook uitstralende pijn is iets wat je hierbij vaak ziet.


Myofasciale pijn

Myofasciale pijn is een chronische aandoening. Dit kenmerkt zich door gevoelige punten in de spieren en het straalt vaak uit naar andere delen. 


Piriformis Syndroom

Het Piriformis Syndroom is iets wat kan voorkomen op het moment dat een dunne spier geplet wordt. Dit ontstaat in de bil en kan uitstralen naar de benen.


Beenlengteverschil

Een beenlengteverschil is een probleem dat meerdere oorzaken kan hebben. Het verhelpen en verlichten van de pijn is iets waar een chiropractor bij kan helpen. 


Spondylose of Arthritis

Spondylose of spinale is iets dat veel voorkomt bij oudere. De kleine gewrichten aan de achterzijde van de ruggengraat kunnen hierdoor beïnvloed worden waardoor er pijn ontstaat. 


Whiplash

Een whiplash wordt veelal veroorzaakt door een ongeluk zoals in een auto ongeval. Dit zorgt voor verstuikingen en kneuzingen waar je erg veel last van kan krijgen. 


Veelgestelde vragen over chiropractie Rotterdam


Kan ik zomaar terecht bij een chiropractor of heb ik een verwijzing nodig?

Het is inderdaad mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken. Dus heb je last van klachten, maak dan een afspraak. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 


Worden de behandelingen van een chiropractor vergoed? 

Bepaalde behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Of dit het geval is hangt af van de situatie en je zorgverzekering. Bij twijfel is het dan ook verstandig om dit eerst even na te gaan. 


Heb ik één of meerdere behandelingen nodig?

Het verschilt per situatie hoeveel behandelingen er nodig zijn. Tijdens een eerste behandeling kun je samen met de chiropractor bespreken wat je het beste kunt doen.


Ben ik direct van mijn klachten af na een behandeling?

Dat is afhankelijk van de aard van de klacht, maar na 1 behandeling kan er wel een goed verschil merkbaar zijn. 


Wat is het verschil tussen een chiropractor en een fysiotherapeut?

Het voornaamste verschil zit in het deel van het lichaam waar zij op focussen.
Een chiropractor richt zich voornamelijk op klachten die ontstaan vanuit de wervelkolom. Een fysiotherapeut richt zich voornamelijk op de functionaliteiten
van de spieren. 


Is een behandeling pijnlijk? 

Het kan voor de eerste keer wat gevoeliger zijn, laat je daarom eerst goed informeren en zo nodig eerst je los masseren.


Is een behandeling bij de chiropractor veilig?

Ja de behandelingen bij de chiropractor zijn een van de veiligste manier om je te laten behandelen. Je kunt dus met een gerust hart langskomen voor een behandeling.

Maak vandaag nog een afpsraak

Maak vandaag nog je afspraak

Let op! 
Wat leuk dat je een afspraak wilt maken, let er wel op dat er kan alleen geboekt kan worden doormiddel van een unieke code.


De korting is niet meteen te zien bij het maken van een afspraak. 

Geen paniek, wij hebben er voor gezorgd dat op moment dat de afspraak gemaakt is en je wilt gaan betalen de korting is mee gerekend.