Ben je op zoek naar een

Fysiotherapeut Rotterdam

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Yules Masseert hebben wij een complete fysiotherapie afdeling. Hier helpen wij mensen dagelijks van verschillende (chronische) klachten af. 


Je kunt bij ons met allerlei verschillende soorten klachten terecht. Of het nu gaat om klachten in je nek, schouders of rug, wij zorgen ervoor dat je er zo snel mogelijk vanaf komt. Daarnaast kun je ook altijd bij ons terecht op het moment dat je moet herstellen.


Bijvoorbeeld op het moment dat je een operatie of een blessure hebt gehad. Fysiotherapie kan hiervoor een goede oplossing zijn en het herstel bevorderen.


Boek je afspraak bij Ranjith.

Bij iedereen zijn de klachten en de oorzaak weer net even anders. 


Wij zorgen dan ook altijd voor een persoonlijke behandeling. Hierdoor kunnen wij de oorzaak van de klachten beter achterhalen en dus ook sneller verhelpen. 


Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om continue last te hebben van vervelende klachten. Door het toepassen van de nieuwste en beste technieken helpen wij je snel van uw klachten af.


Veelgestelde vragen over fysiotherapie Rotterdam


Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken bij ons kun je heel eenvoudig zelf doen. Via ons online systeem kun je kiezen wanneer je een afspraak wilt maken. Daarnaast is het mogelijk om direct aan te geven hoe lang je behandeld wilt worden. Heb je toch nog vragen of ergens hulp bij nodig? Neem dan telefonisch of per mail contact op. 


Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten worden inderdaad vergoed door de zorgverzekeraar. Wij werken namelijk altijd met een officiële fysiotherapeut. Wel is het altijd goed om even te checken of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit kan namelijk verschillen per zorgverzekering. 


Heb ik een verwijzing nodig?

Nee het is niet nodig om een verwijzing te krijgen van een specialist of huisarts. Voorheen was dit wel nodig maar tegenwoordig niet meer. In sommige gevallen zal je doorverwezen worden, maar als je zelf klachten hebt kan je altijd direct een afspraak bij ons maken. 


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt verschilt per persoon en hetgeen waarvoor je behandeld moet worden. In sommige gevallen kan je na 1 behandeling al van je klachten af zijn terwijl het soms wel maanden kan duren. Tijdens een eerste gesprek kun je met de fysiotherapeut overleggen wat er nodig zal zijn en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

 

Wanneer is er sprake van een chronische aandoening?

Wanneer je langdurig last hebt van dezelfde klacht/aandoening.


Met welke klachten kan ik bij jullie terecht? 

Wij behandelen mensen met allerlei verschillende soorten klachten. Veel van deze klachten kunnen verholpen worden door middel van fysiotherapie terwijl je hier misschien niet direct aan zou denken. Veel voorkomende klachten zijn onder andere: spierpijn, migraine, vermoeidheid, zenuwpijn, rugpijn, hernia, piriformis syndroom, myofasciale pijn, kaakpijn, tintelende vingers, tenniselleboog. 


Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Wanneer u onverwacht verhinderd bent kunt u kosteloos uw afspraak annuleren. Wel vragen wij u om dit minimaal 24 uur van te voren te doen.

Op het moment dat u te laat annuleert, brengen wij €30 in rekening. 


Hoelang duurt een behandeling? 

  • een behandeling is ongeveer 30 min Zitting fysio behandeling € 35 
  • Intake en onderzoek na screening ongeveer 50 min € 45
  • Intake en onderzoek na verwijzing € 45

Maak vandaag nog een afpsraak