Ben je op zoek naar een

Fysiotherapeut in Rotterdam

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Yules Masseert hebben wij een complete fysiotherapie afdeling. Hier helpen wij mensen dagelijks van verschillende (chronische) klachten af

Je kunt bij ons met allerlei verschillende soorten klachten terecht. Of het nu gaat om klachten in je nek, schouders of rug, wij zorgen ervoor dat je er zo snel mogelijk vanaf komt. Daarnaast kun je ook altijd bij ons terecht op het moment dat je moet herstellen.

Bijvoorbeeld op het moment dat je een operatie of een blessure hebt gehad. fysiotherapie kan hiervoor een goede oplossing zijn en het herstel bevorderen.

Boek je afspraak bij Ranjith.

Bij iedereen zijn de klachten en de oorzaak weer net even anders.

Wij zorgen dan ook altijd voor een persoonlijke behandeling. Hierdoor kunnen wij de oorzaak van de klachten beter achterhalen en dus ook sneller verhelpen

Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om continue last te hebben van vervelende klachten. Door het toepassen van de nieuwste en beste technieken helpen wij je snel van uw klachten af.

Veel gestelde vragen over fysiotherapie Rotterdam

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken bij ons kun je heel eenvoudig zelf doen. Via ons online systeem kun je kiezen wanneer je een afspraak wilt maken. Daarnaast is het mogelijk om direct aan te geven hoe lang je behandeld wilt worden. Heb je toch nog vragen of ergens hulp bij nodig? Neem dan telefonisch of per mail contact op. 

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten worden inderdaad vergoed door de zorgverzekeraar. Wij werken namelijk altijd met een officiële fysiotherapeut. Wel is het altijd goed om even te checken of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit kan namelijk verschillen per zorgverzekering. 

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee het is niet nodig om een verwijzing te krijgen van een specialist of huisarts. Voorheen was dit wel nodig maar tegenwoordig niet meer. In sommige gevallen zal je doorverwezen worden, maar als je zelf klachten hebt kan je altijd direct een afspraak bij ons maken. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt verschilt per persoon en hetgeen waarvoor je behandeld moet worden. In sommige gevallen kan je na 1 behandeling al van je klachten af zijn terwijl het soms wel maanden kan duren. Tijdens een eerste gesprek kun je met de fysiotherapeut overleggen wat er nodig zal zijn en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten worden inderdaad vergoed door de zorgverzekeraar. Wij werken namelijk altijd met een officiële fysiotherapeut. Wel is het altijd goed om even te checken of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit kan namelijk verschillen per zorgverzekering. 

Wanneer is er sprake van een chronische aandoening?

Wanneer je langdurig last hebt van dezelfde klacht/aandoening.

Met welke klachten kan ik bij jullie terecht?

Wij behandelen mensen met allerlei verschillende soorten klachten. Veel van deze klachten kunnen verholpen worden door middel van fysiotherapie terwijl je hier misschien niet direct aan zou denken. Veel voorkomende klachten zijn onder andere: spierpijn, migraine, vermoeidheid, zenuwpijn, rugpijn, hernia, piriformis syndroom, myofasciale pijn, kaakpijn, tintelende vingers, tenniselleboog. 

Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Wanneer u onverwacht verhinderd bent kunt u kosteloos uw afspraak annuleren. Wel vragen wij u om dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Op het moment dat u te laat annuleert, brengen wij €30 in rekening. 

Hoelang duurt een behandeling?

  • een behandeling is ongeveer 30 min Zitting fysio behandeling € 35 
  • Intake en onderzoek na screening ongeveer 50 min € 45

Infomatie centrum Fysiotherapie

Wat veroorzaakt deze pijn?

Bilpijn

Diagnose stellen

Behandeling

Hoe werkt het?

Dry needling

Hoe ziet een behandeling eruit?

Is dry needling voor iederen?

Natuurlijk herstel

Heupklachten

Diagnose stellen

Behandeling

Lichamelijke overbelasting

Triggerpoints

Psychologische oorzaken

Wat gebeurt er in het lichaam?

Zorgverzekeraars en Restitutie-polissen

Bij Yules masseert werken wij, als het gaat om de fysiotherapie zonder contract.
 
Belangrijk is dat je daarom eerst bij je eigen verzekeraar informeert over wat en hoeveel er precies wordt vergoed. Dit kan per polis, pakket en/of per jaar wijzigen of verschillen. Dat houdt in dat je als klant behandelingen vooraf betaald en achteraf terug declareert bij je eigen zorgverzekeraar, de factuur krijg je van ons.
 
Goed om te weten is dat voor fysiotherapie andere regels gelden voor een vergoeding. Meestal krijg je 75% tot 100% van niet gecontracteerde zorgverleners vergoedt.
 
Let wel op: dat dit percentage berekend wordt over het bedrag dat de zorgverzekeraar aan de fysiotherapeut met een contract uitbetaald. Niet het bedrag wat de fysiotherapeut aan jou doorberekend!
 
Gelukkig zijn er genoeg polissen waarbij de Vrije Zorg gewoon 100% vergoedt wordt. Ook zijn er genoeg Natura-polissen met een aardig hoge vergoeding voor fysiotherapie 
 
Wij hebben alvast voor je 5 voorbeelden van Restitutie-polissen opgesteld waarbij momenteel zeker weet dat je overal in de vrije zorg vergoedt krijgt.
 
Staat jouw verzekering hier niet er bij, geen paniek. je eigen verzekeraar kan alles vertellen over wat en hoeveel er precies wordt vergoed. 
 
5 voorbeelden:
– ONVZ 
– PNO Zorg 
– OHRA 
– Nationale Nederlanden 
– Ditzo & DSW 

Een goede tip van ons:

Plan op tijd je afspraak in, zodat je zeker terecht kan bij onze Fysiotherapeut