RIVM maatregelen

Voor Yules Masseert zijn er op dit moment nog geen redenen voor extra maatregelen dan gesteld door de overheid. Dit betekent dat:

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Bent u de laatste 2 weken in een land/regio geweest waar het coronavirus heerst en heeft u klachten zoals koorts en hoesten of benauwdheid, neem dan telefonisch contact op met uw huisarts.we kunnen helaas u dan niet helpen

In respons op het coronavirus bieden wij je de mogelijkheid om vanuit video call jou te helpen en zo nodig tips & tricks en advies over zelfmassage en stretches te geven. Je kunt hier altijd een bericht over sturen via WhatsApp of even bellen.

Hulp nodig?

Meest gestelde vragen

Yules Masseert werkt alleen op afspraak. Je kunt een afspraak plannen door een datum en tijd te selecteren via het boekingsformulier op de website.

Je kunt ook altijd even bellen en dan plannen wij de afspraak handmatig voor je in. Op deze manier weet je zeker dat jou massage niet verstoord word door onverwachts bezoek.

Je kunt bij Yules Masseert betalen met contant geld, PIN, iDeal of overschrijving per factuur.

Kan je onverhoopt niet bij de afspraak aanwezig zijn? Je kunt de afspraak minimaal 24 uur voor de gemaakte afspraak kosteloos annuleren. Als je op de dag zelf annuleert, rekent Yules Masseert 50% van de kosten voor de door jou geboekte behandeling.

Annuleren doe je bij voorkeur eerst per telefoon. Als je bij het bellen geen gehoor krijgt of de voicemail niet in kan spreken, stuur dan een e-mail naar info@yulesmasseert.nl

Doordeweeks beantwoorden we jou telefoontje en/of e-mail binnen 24 uur.

Bij een rittenkaart betaal je vooraf een totaalbedrag voor 5 of 10 massages.
Het voordeel is dat je bij afname van een rittenkaart goedkoper uit bent per behandeling. 

Jouw persoonsgegevens worden gebruikt in onze eigen administratie en facturatie voor de belastingdienst. En het is mogelijk dat wij verzamelde data uit onze cookies analyseren om de website te verbeteren. Persoonlijke en medische informatie nooit aan derden verstrekt.

Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring

Wanneer je voor de eerste keer bij Yules Masseert komt voor een behandeling, zal de therapeut een aantal vragen met je doornemen. Deze vragen hebben onder andere betrekking op je gezondheid.

Het is mogelijk dat de therapeut aan de hand van jouw antwoorden besluit, dat jij op dat moment beter geen massage kunt krijgen. In dit geval worden er GEEN kosten gerekend.

Dit komt echter zelden voor en normaal gesproken kan de massage gewoon plaatsvinden.

Na een massage kun je een geweldig, ontspannen en energiek gevoel hebben.

Maar, een kwalitatieve massage kan ook onderliggende klachten naar de oppervlakte brengen. Om deze reden is een kans dat je na een Deep Tissue of een Chronische Pijn behandeling, je tijdelijk niet helemaal gemakkelijk voelt. Na een stevige massage is het mogelijk om spierpijn of zelfs misselijkheid te ervaren.

Na iedere behandeling krijg je een glas water om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen, af te kunnen voeren. Het is dan geadviseerd, om na een massage voldoende water te drinken.

Iedereen kan gemasseerd worden. Echter, zijn er toch een aantal situaties te benoemen, waarbij het verstandig is, je niet te laten masseren.

Als je last hebt van de hieronder genoemde symptomen, dan kun wel gewoon laten masseren:

– Slaapproblemen
– Spierpijn
– Hoofdpijn
– Stijfheid in de rug en/of schouders
– Stress
– Fibromyalgie

Als je last hebt van één of meer van de hieronder genoemde symptomen, dan raad ik je aan, om eerst een gediplomeerd arts of specialist te raadplegen:

– Koorts/griep of ernstige verkoudheid
– Ontsteking/gebruik van ontstekingsremmers
– Zwangerschap (eerste trimester)
– Extreme pijn, extreme vermoeidheid of burn-out
– Besmettelijke huidaandoeningen

Tijdens het eerste trimester (0-14 weken) van je zwangerschap mag je gemasseerd worden. Bij twijfel kun je het beste eerst je huisarts of verloskundige raadplegen voor advies. Bij Yules Masseert is er op aanvraag een speciale massagetafel aanwezig voor de zwangerschapsmassage. 

Bij een keizersnede is het verstandig om minimaal 6 weken te wachten na de bevalling. Bij een natuurlijke bevalling is de richtlijn minimaal 4 weken wachten. 

Omdat een massage veel effect kan hebben op de ontwikkeling van je lichaam, is het aan te raden om je pas te laten masseren, wanneer je weer fit bent.

Nee, er zijn voldoende schone handdoeken aanwezig op onze locatie.

Om hygiënische redenen verzoekt Yules Masseert jou om voor het bezoek te douchen. Door met een schoon lichaam naar de afspraak te komen doe je onze massage therapeuten een groot plezier. Voor ons is hygiëne erg belangrijk en daarom mogen onze therapeuten zelfs jou behandeling weigeren, als je niet gedoucht bent.

Nee, je kunt gewoon het ondergoed aanhouden. Het is wel handig als je gepast ondergoed aantrekt, zodat ook de bilspieren (op een handdoek) goed gemasseerd kunnen worden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan je dit altijd voor, tijdens of na de behandeling aangeven.

Yules Masseert biedt GEEN erotische massages aan.

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!

Een goede tip van ons:

Plan op tijd je afspraak in, zodat je zeker terecht kan bij jouw masseur of fysiotherapeut!

Als jij klaar bent om volledig te ontspannen en weer met 110% nieuwe energie je doelen achterna wilt gaan, dan is nu het perfecte moment om jouw massage te boeken.

(Niet-goed-geld-terug)