Zwangerschapsmassage Rotterdam

Ben je zwanger en heb je last van zwangerschapskwaaltjes? Wil je graag wat meer ontspanning? Bij Yules Masseert kun je terecht voor een zwangerschapsmassage. Zwangere vrouwen kunnen veel last krijgen van vermoeidheid, rugpijn of oedeem.

Een zwangerschapsmassage kan deze ongemakken verlichten en is daarom zeer gewaardeerd door veel zwangere vrouwen. Tijdens een zwangerschapsmassage wordt het lichaam gemasseerd met speciale olie die geschikt zijn voor zwangere vrouwen. De massage wordt meestal uitgevoerd op de buik, benen, rug of schouders. 

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

Zwangerschapsmassage is een massage die speciaal wordt toegepast op zwangere vrouwen. Het doel van een zwangerschapsmassage is het verminderen van stress, spanning en pijn. Een zwangerschapsmassage kan helpen bij het verminderen van rugpijn, benauwdheid, oedeem en spierkrampen.

Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de aanmaak van endorfine, wat een natuurlijk pijnstillend middel is. Bij Yules Masseert werken alleen gecertificeerde massagetherapeuten. Het is bij een zwangerschapsmassage belangrijk dat deze goed wordt uitgevoerd. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je in goede handen bent.

Hoe gaat een zwangerschapsmassage zijn werk?

De zwangerschapsmassage wordt meestal uitgevoerd op de buik, benen, rug of schouders. Sommige zwangerschapsmassages kunnen ook worden uitgevoerd op de voeten of het hoofd. Er zijn veel verschillende soorten zwangerschapsmassages. Bij Yules passen we iedere massage geheel op eigen belangen en persoon aan. Op die manier weet je zeker dat een massage bij je past. De zwangerschapsmassages bij Yules worden uitgevoerd op een speciale massagetafel of -stoel die is ontworpen om je comfortabel te laten liggen tijdens de behandeling. 

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een fantastische manier om ontspanning te vinden en pijn te verminderen tijdens je zwangerschap. Als je zwanger bent en toe bent aan ontspanning, neem dan contact met Yules Masseert. Hieronder staan alle voordelen van een zwangerschapsmassage:

Het vermindert lichamelijke klachten

Zwangerschapsmassage kan helpen bij het verlichten van allerlei fysieke klachten die zwangere vrouwen vaak ervaren.

Bloedcirculatie

Ook kan een zwangerschapsmassage je helpen met benauwdheid door de bloeddoorstroming te stimuleren. Dit zorgt er weer voor dat zuurstof beter door je lichaam circuleert.

Betere nachtrust

Een massage kan ervoor zorgen dat je beter slaapt door het verminderen van stress en het lichamelijke ongemak waar je misschien last van hebt.

Het geeft energie

Tijdens je zwangerschap kan je sneller moe zijn dan anders. Een zwangerschapsmassage kan je helpen met het verminderen van vermoeidheid en uitputting door de bloedcirculatie te stimuleren en endorfine aan te maken, wat een natuurlijke energie booster is.

Weerbaarder voor pijn

Als je regelmatig massages neemt, zal je lichaam meer endorfine aanmaken. Dit is een natuurlijk pijnstillend middel dat ervoor zorgt dat je pijn beter kunt verdragen. Dit kan handig zijn tijdens de bevalling.

Mentale gezondheid

Je lichaam maakt het gelukshormoon oxytocine aan. Hierdoor kun je je na de massage gelukkiger voelen en minder stress ervaren.

Wat kost een zwangerschapsmassage?

45

minuten

€48

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€58

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€86

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€105

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Read More
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Read More
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Read More
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Read More
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Read More
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Read More
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Read More
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Read More
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Read More
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Read More
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Read More
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Read More
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!