Massagepraktijk Yules Masseert hanteert een aantal Algemene Voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage bij Massagepraktijk Yules Masseert maakt, ga ik ervan uit dat je kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.


1. De massages die je ondergaat, zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Bij twijfel over een aandoening of blessure of contra indicatie kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en je door te verwijzen naar een arts/therapeut/specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra jouw behandelend arts hierin toestemt.

2. Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruik je medicijnen dan is het verstandig met jou arts te overleggen of je gemasseerd mag worden.

3. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intake gesprek aan ons verstrekt, zodat wij de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.

4. Massagepraktijk Yules Masseert kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.

5. Massagepraktijk Yules Masseert kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

6. De diploma’s / certificaten die behaald zijn, zijn voor jou als cliënt beschikbaar om te zien.

7. Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne voor zowel jou als ons is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

8. Vriendelijk verzoek om mobiele telefoons e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten voor aanvang van de massage.

9. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden aan jou door berekend.

10. Je kunt bij ons online of contant betalen


11. Je kunt ook met een cadeaubon van massagepraktijk Yules Masseert betalen.


12. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.


13. Alle persoonlijke en medische gegevens die je voor of tijdens de massage aan ons doorgeeft worden vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.


14. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar jij dat je ons nooit aansprakelijk zal stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die wij aan jou geven.

15. De massages die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen worden per direct uit onze massagepraktijk verwijderd.