Neus/luchtwegen massage

Wil je graag een neus/luchtwegen massage boeken? Bij Yules Masseert kan dat! Wij bieden verschillende massages aan, die ieder hun eigen voordelen hebben. Zo is de neus/luchtwegen massage perfect om klachten in neus en keelholte te verlichten. Daarnaast kan deze massage ook helpen tegen vermoeidheid. Ben je benieuwd naar alle voordelen van de neus/luchtwegen massage? Lees hieronder alles over de neus/luchtwegen massage of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend consult!

Wat is neus/luchtwegen massage?

Een neus/luchtwegen massage is een vorm van massagetherapie die zich richt op het verlichten van klachten in neus en keelholte. Deze klachten kunnen ontstaan door bijvoorbeeld: Allergieën, verkoudheid, keelpijn en hoofdpijn.

Een neus/luchtweg massage verlicht de pijn en verhelpt de klachten. We behandelen bijvoorbeeld de ribben, diaphragm en de sinussen ( neus holtes ) hierdoor wordt ademhalen gemakkelijker. Hieronder staan de meest voorkomende klachten die mensen ervaren voordat ze een neus/luchtweg massage ondergaan:

  • Lage rugklachten
  • Vermoeidheidsklachten
  • Mobiliteitsklachten
  • Stijve en vermoeide benen 
  • Kaakpijn 
  • Astma
  • Hoofdpijn
  • Slecht slapen
  • Slechte conditie-trigger points

Hoe gaat een neus/luchtweg massage in zijn werk?

De neus/luchtweg massage wordt gegeven op een massagetafel. Je ligt met je gezicht naar boven, waardoor de nek, wervelkolom en ribben vrij komen te liggen. De neus en keelholte zijn gemakkelijker toegankelijk, waardoor we deze gebieden beter kunnen behandelen. We maken gebruik van verschillende massagetechnieken die gericht zijn op het verminderen van spierspanning in nek en rug. Daarnaast stimuleren we de bloedcirculatie en lymfe drainage met speciale technieken. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en je je na afloop fitter voelt. Een neus/luchtweg massage duurt ongeveer 60 minuten. De neus/luchtweg massage is geschikt voor iedereen die last heeft van neus- of keelklachten. De massage is pijnloos, ontspannend en verfrissend.

De voordelen van een neus/luchtweg massage

Een neus/luchtweg massage heeft verschillende voordelen. De neus/luchtweg massage:

Verlicht pijn in nek, rug en schouders, stimuleert de bloedcirculatie en lymfedrainage, verbetert de mobiliteit van nek, rug en schouders, zorgt voor ontspanning van spieren en weefsels, activeert het zenuwstelsel, vermindert stress en angstgevoelens en geeft een energieboost.

Heb je last van neus- of keelklachten? Boek dan nu een neus/luchtweg massage bij Yules Masseert! Wij helpen je graag verder met al je klachten. Neem voor meer informatie contact met ons op of boek direct online een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 391 854 42 en per mail via info@yulesmasseert.nl.

Wat kost een neus/luchtwegen massage ?

45

minuten

€52,50

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€62,50

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€90,50

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€109,50

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!