Fysiotherapie Rotterdam

Snel van je klachten af door een ervaren fysiotherapeut in Rotterdam

Last van vervelende klachten? Hier wil je natuurlijk snel van afkomen! Wat je klachten ook zijn, met een effectieve behandeling kom je hier snel van af!

Bij ons kun je terecht voor:

 • nekpijn
 • schouder pijn
 • rug pijn
 • mobiliteitsklachten 
 • Vermoeidheid
 • Slapeloosheid

 

Sommige mensen blijven te lang met hun klachten lopen en dat is zonde. Een behandeling is namelijk zeker de moeite waard! De fysiotherapeuten in Rotterdam zijn specialist in het behandelen van verschillende klachten. Ze weten precies wat ze moeten doen om je klachten te helpen verhelpen of verlichten. Daarnaast werken zij met een effectieve behandeling op maat, zodat je altijd verzekerd bent van de beste behandeling. Ben je benieuwd hoe we jou helpen of wil je direct een afspraak maken?

Een persoonlijke behandeling

Iedereen is anders en dus zijn ook de klachten in veel situaties weer net even anders. Het is daarom belangrijk om persoonlijk te werk te gaan. Geen standaard behandeling, maar en behandeling die jou helpt om snel van je klachten af te komen. 

Continue last van dezelfde klachten of een blessure opgelopen tijdens het sporten? Waar je ook last van hebt, wij zorgen dat het snel beter wordt. Wij zijn continue bezig om de beste en nieuwste technieken toe te passen. Dit zorgt ervoor dat wij jou de best mogelijke behandeling kunnen bieden! Boek dus snel je afspraak bij onze Fysiotherapie in Rotterdam.

 

Hallo mijn naam is Ranjith Donze.

Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd sportief bezig. Ik heb jaren gedanst als b-boy ( breaking ) ook bekend als breakdance gedaan. Nu hou ik me vooral bezig met fitness en calisthenics. Bij sporten is de kans op blessures aanwezig. Niks is zo vervelend om te moeten stoppen vanwege een blessure. Wanneer kun je dan sporten? En wat kan je dan het beste wel en beter nog niet doen? Herkenbare vragen?

Ik kan je goed begeleiden bij het herstel en dit ook preventief behandelen als dit nodig is. Mijn ervaring heb ik opgedaan in de revalidatie waar ik gewerkt hebt met cliënten die chronische klachten en/of vermoeidheidsklachten hadden door bv. een burn-out. Daarnaast in een reguliere praktijk met uiteenlopende klachten: nek/schouder/rug/knieen ook acute (sport) klachten. Deze kennis en ervaring pas ik toe in mijn behandelingen. Denkwijze of het nu gaat om nek, schouder, heup of rugklachten, je wilt de oorzaak achterhalen. Wat is nu het patroon van deze klacht? En hoe kun je dit in de toekomst zelf voorkomen of genezen?

Fysiotherapeut en Masseur

0648606386

Veel gestelde vragen over fysiotherapie Rotterdam

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken bij ons kun je heel eenvoudig zelf doen. Via ons online systeem kun je kiezen wanneer je een afspraak wilt maken. Daarnaast is het mogelijk om direct aan te geven hoe lang je behandeld wilt worden. Heb je toch nog vragen of ergens hulp bij nodig? Neem dan telefonisch of per mail contact op. 

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten worden inderdaad vergoed door de zorgverzekeraar. Wij werken namelijk altijd met een officiële fysiotherapeut. Wel is het altijd goed om even te checken of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit kan namelijk verschillen per zorgverzekering. 

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee het is niet nodig om een verwijzing te krijgen van een specialist of huisarts. Voorheen was dit wel nodig maar tegenwoordig niet meer. In sommige gevallen zal je doorverwezen worden, maar als je zelf klachten hebt kan je altijd direct een afspraak bij ons maken. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt verschilt per persoon en hetgeen waarvoor je behandeld moet worden. In sommige gevallen kan je na 1 behandeling al van je klachten af zijn terwijl het soms wel maanden kan duren. Tijdens een eerste gesprek kun je met de fysiotherapeut overleggen wat er nodig zal zijn en hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De kosten worden inderdaad vergoed door de zorgverzekeraar. Wij werken namelijk altijd met een officiële fysiotherapeut. Wel is het altijd goed om even te checken of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit kan namelijk verschillen per zorgverzekering. 

Wanneer is er sprake van een chronische aandoening?

Wanneer je langdurig last hebt van dezelfde klacht/aandoening.

Met welke klachten kan ik bij jullie terecht?

Wij behandelen mensen met allerlei verschillende soorten klachten. Veel van deze klachten kunnen verholpen worden door middel van fysiotherapie terwijl je hier misschien niet direct aan zou denken. Veel voorkomende klachten zijn onder andere: spierpijn, migraine, vermoeidheid, zenuwpijn, rugpijn, hernia, piriformis syndroom, myofasciale pijn, kaakpijn, tintelende vingers, tenniselleboog. 

Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Wanneer u onverwacht verhinderd bent kunt u kosteloos uw afspraak annuleren. Wel vragen wij u om dit minimaal 24 uur van te voren te doen. Op het moment dat u te laat annuleert, brengen wij €30 in rekening. 

Hoelang duurt een behandeling?

 • een behandeling is ongeveer 30 min Zitting fysio behandeling € 35 
 • Intake en onderzoek na screening ongeveer 50 min € 45

Infomatie centrum Fysiotherapie

Wat veroorzaakt deze pijn?

Bilpijn

Diagnose stellen

Behandeling

Hoe werkt het?

Dry needling

Hoe ziet een behandeling eruit?

Is dry needling voor iederen?

Natuurlijk herstel

Heupklachten

Diagnose stellen

Behandeling

Lichamelijke overbelasting

Triggerpoints

Psychologische oorzaken

Wat gebeurt er in het lichaam?

Zorgverzekeraars en Restitutie-polissen

Bij Yules masseert werken wij, als het gaat om de fysiotherapie met contract.
 
Belangrijk is dat je daarom eerst bij je eigen verzekeraar informeert over wat en hoeveel er precies wordt vergoed. Dit kan per polis, pakket en/of per jaar wijzigen of verschillen. Dat houdt in dat je als klant behandelingen vooraf betaald en achteraf terug declareert bij je eigen zorgverzekeraar, de factuur krijg je van ons.
 
Goed om te weten is dat voor fysiotherapie andere regels gelden voor een vergoeding. Meestal krijg je 75% tot 100% van niet gecontracteerde zorgverleners vergoedt.
 
Let wel op: dat dit percentage berekend wordt over het bedrag dat de zorgverzekeraar aan de fysiotherapeut met een contract uitbetaald. Niet het bedrag wat de fysiotherapeut aan jou doorberekend!
 
Gelukkig zijn er genoeg polissen waarbij de Vrije Zorg gewoon 100% vergoedt wordt. Ook zijn er genoeg Natura-polissen met een aardig hoge vergoeding voor fysiotherapie 
 
Wij hebben alvast voor je 5 voorbeelden van Restitutie-polissen opgesteld waarbij momenteel zeker weet dat je overal in de vrije zorg vergoedt krijgt.
 
Staat jouw verzekering hier niet er bij, geen paniek. je eigen verzekeraar kan alles vertellen over wat en hoeveel er precies wordt vergoed. 
 
Zorgverzekeraars in Nederland zijn::
 • Achmea
 • ASR
 • CZ
 • DSW
 • Eno
 • EUCARE
 • Menzis
 • ONVZ
 • VGZ
 • Zorg en Zekerheid

Een ervaren fysiotherapeut in Rotterdam die jou van je klachten af helpt

Ben je van plan om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut? Dan is het belangrijk om iemand te kiezen met de juiste kennis en ervaring. Wij werken alleen met de beste fysiotherapeuten die precies weten hoe ze jou kunnen helpen om snel weer klachtenvrij te zijn. Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel praktijkervaring opgedaan. Daarnaast investeren wij continue in het opdoen van nieuwe kennis. Dit zorgt ervoor dat wij jouw klachten bij de kern kunnen aanpakken en deze snel verhelpen!

Als fysiotherapeut Rotterdam is het ons doel om jou met een effectieve behandeling te helpen. Dit kan één behandeling zijn, of bij chronische klachten misschien een doorlopend traject. Samen met onze fysiotherapeut bespreek je jouw klachten en wat een passende behandelmethode zal zijn. Je krijgt de mogelijkheden om al jouw vragen te stellen, zodat je weet wat je kunt verwachten!

Wil jij direct een behandeling boeken of heb je ergens vragen over? Neem vandaag nog contact op met onze fysiotherapie in Rotterdam. Je kunt online je afspraak inplannen, maar uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen!

Een goede tip van ons:

Plan op tijd je afspraak in, zodat je zeker terecht kan bij onze Fysiotherapeut