Ontspanningsmassage Rotterdam

Een ontspanningsmassage is een massage die gericht is op ontspanning. Vaak wordt deze massage toegepast om stress te verlichten of om spieren los te maken. Er zijn verschillende soorten ontspanningsmassages, maar allemaal hebben ze als doel om je lichaam en geest tot rust te brengen. Bij Yules Masseert kun je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage Rotterdam. Boek je massage online of neem telefonisch contact met ons op.

Voor wie is een ontspanningsmassage bedoeld?

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die last heeft van stress of spierspanning. Ook als je gewoon toe bent aan een momentje voor jezelf, is een ontspanningsmassage een goede keuze. Een ontspanningsmassage kan helpen bij het ontspannen van je lichaam en geest, waardoor je beter in balans komt.

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage wordt meestal uitgevoerd met de handen, maar soms ook met ellebogen of voeten. De masseur gebruikt verschillende technieken om spanning los te maken en je spieren te ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan effleurage (een ontspannende strekking van de spieren), petrissage (diepe kneedmassage) of tapotement (klopmassage). De ontspanningsmassage kan ook gecombineerd worden met andere massage behandelingen, zoals een hotstone massage of een aromatherapie massage.

Wat zijn de voordelen van een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen voor je lichaam en geest. Zo kan een ontspanningsmassage helpen bij:

 

  • Het ontneemt stress
  • Verminderd spanning
  • Stimuleren van de bloedcirculatie
  • Activeren van het zenuwstelsel
  • Verbeteren van de stoelgang
  • Het ontspannen van het lichaam en de geest

 

Een ontspanningsmassage is dus goed voor je lichamelijke en mentale welzijn. Bovendien is een ontspanningsmassage ook nog eens heel plezierig om te ondergaan! Wil je graag een ontspanningsmassage boeken? Neem dan direct contact met ons op. Boek een afspraak via de website of bel ons via het telefoonnummer dat op de website vermeldt staat. Ook voor meer informatie over de prijzen, beschikbaarheid, de massages of andere vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat kost een ontspanningsmassage?

45

minuten

€52,50

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€62,50

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€90,50

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€109,50

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Hoe lang kan je een massage ondergaan?

Een ontspanningsmassage duurt ongeveer een uur. Dit is afhankelijk van je wensen en de behandeling die je kiest. Er zijn ook massages die langer duren, zoals een hotstone massage of een aromatherapie massage. Deze massages worden meestal gecombineerd met ontspanningsmassage, waardoor ze wat langer duren dan een reguliere ontspanningsmassage. Bij Yules Masseert kun je zelf kiezen hoe lang je een massage wilt laten duren. De prijzen staan op de website vermeldt.

De masseurs van Yules Masseert

Al onze masseurs zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in de massagewereld. Wij garanderen dan ook een goede massage behandeling, waarbij je je helemaal kunt ontspannen. Laat je masseren door één van onze vakkundige masseurs en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage of één van onze andere massages zoals: Deep Tissue Massage, Hotstone Massage, Huidverbeterende gezichtsmassage, zwangerschapsmassage en chronische pijn massage.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!