Bindweefsel massage

Wil je graag bindweefsel massage ervaren? Dat kan bij Yules Masseert. Wij geven bindweefsel massages die de huid goed doorbloeden en verbetering van de huidstructuur stimuleren. Daarnaast helpen onze bindweefsel massages blokkades op te heffen en het bindweefsel te verstevigen. Ben je benieuwd naar onze behandelingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hoe gaat een bindweefsel massage in zijn werk?

Bij een bindweefsel massage maakt de therapeut gebruik van verschillende massagetechnieken. Deze technieken zijn speciaal ontwikkeld om het bindweefsel te stimuleren en de doorbloeding te verbeteren. Hierdoor kunnen voedingsstoffen beter in de huid worden opgenomen.

Een bindweefsel massage is een fijne behandeling voor mensen met een droge of schilferige huid, maar ook voor mensen die last hebben van cellulitis, littekens of striae.

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is het weefsel dat de huid samenhoudt. Het bindweefsel bestaat uit elastische en bindende vezels die ervoor zorgen dat de huid soepel, stevig en elastisch is.

Wanneer bindweefsel verouderd of beschadigd is, kan de huid minder goed voedingsstoffen opnemen en ontstaan er rimpels. Een bindweefsel massage stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel en maakt de huid daardoor strakker, soepeler en elastischer.

Een bindweefsel massage is een fijne, ontspannende behandeling die de huid verbetert. Wil je graag bindweefsel massage boeken? Je kunt via onze website direct een afspraak inplannen om een bindweefsel massage te ondergaan. Er zal altijd eerst een consult plaatsvinden om te kijken of je geschikt bent voor deze massage en om je te informeren over de verdere stappen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie rondom onze massages.

Wie is geschikt voor een bindweefsel massage?

Bindweefsel massage is geschikt voor iedereen die last heeft van een droge of schilferige huid, cellulitis, littekens of striae. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen baat hebben bij deze behandeling. Daarnaast werkt een bindweefsel massage zeer ontspannend en is het daarom ook geschikt voor mensen die vaak hoofdpijn hebben of onrustige benen. Iedereen kan een bindweefsel massage ondergaan, alleen wordt bepaald aan de hand van je persoonlijke situatie of de bindweefsel massage ook daadwerkelijk het meest gunstige effect heeft op jouw situatie. Daarom wordt van te voren goed besproken wat je klachten zijn en wordt daarmee vergeleken of deze massage de beste keuze is. Mocht dat niet zo zijn, zullen we altijd de juiste massage aanraden.

Wat kost een bindweefsel massage​?

45

minuten

€52,50

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€62,50

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€90,50

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€109,50

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!