Chronische pijn massage

Wij begrijpen de zware last die dit met zich meebrengt, zowel lichamelijk als emotioneel. Daarom hebben we de Chronische Pijn Massage geïntroduceerd: een gespecialiseerde behandeling gericht op verlichting en heling.

Wat is Chronische Pijn?

Chronische pijn is pijn die langer dan drie maanden aanhoudt, en het kan variëren van licht ongemak tot ondraaglijke pijn. Het kan voortkomen uit een eerdere blessure, een operatie, of kan aanwezig zijn zonder duidelijke oorzaak. Deze pijn is niet alleen een lichamelijke sensatie; het beïnvloedt alle aspecten van het leven, waaronder stemming, slaap en dagelijkse activiteiten.

Waarom Chronische Pijn Massage?

Terwijl traditionele geneeskunde zijn plek heeft, kan massage een aanvullend pad bieden naar verlichting en herstel. Onze Chronische Pijn Massage biedt:

  1. Gerichte verlichting: Onze masseurs hebben diepgaande training ondergaan om gebieden van spanning en pijn te identificeren en aan te pakken. Ze maken gebruik van specifieke technieken om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren, wat helpt bij het verminderen van pijn.
  2. Vermindering van stress en angst: Chronische pijn kan stress en angst verhogen, wat op zijn beurt de pijn kan verergeren. Massage helpt bij het vrijkomen van endorfines, de natuurlijke pijnstillers van het lichaam, wat zowel een kalmerend als pijnverlichtend effect heeft.
  3. Verbeterde mobiliteit: Regelmatige massages kunnen de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van het lichaam vergroten. Dit kan helpen bij dagelijkse activiteiten en de algemene kwaliteit van leven verbeteren.

Uw Ervaring bij Yules Masseert

Zodra u onze salon binnenstapt, wordt u verwelkomd in een oase van rust. De zachte verlichting, de kalmerende aroma’s en de serene muziek zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd om een sfeer van volledige ontspanning te creëren.

Bij Yules Masseert begrijpen we dat elke persoon uniek is. Daarom beginnen we elke sessie met een persoonlijk gesprek. Dit stelt ons in staat om uw specifieke pijnpunten en behoeften te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte massage kunnen bieden die is afgestemd op u.

Wat kost een chronische pijn massage?

45

minuten

€52,50

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€62,50

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€90,50

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€109,50

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!