Heup en been massage

Heupen en benen zijn vaak het gebied waar mensen klachten hebben. Veel mensen hebben dan ook last van hun heupen of benen. Bij Yules Masseert heb je de keuze uit verschillende massages, waaronder een heup en been massage. Deze massage is bedoeld om de klachten in de heupen en benen te verlichten. Wil jij ook eens ervaren wat een heup been massage kan doen voor je? Boek dan nu jouw massage bij Yules Masseert!

De voordelen van een heup en been massage

Een heup en been massage heeft verschillende voordelen. Zo kan deze massage helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie, het ontspannen van spieren en het verminderen van stress. Een heup en been massage is dus niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentale welzijn. Wanneer je regelmatig een heup en been massage boekt zal je merken dat je fitter bent, minder last hebt van stress en je hebt meer energie.

De nadelen van een heup en been massage

Een heup en been massage heeft eigenlijk maar weinig nadelen. Wel is het zo dat deze massage soms pijnlijk kan zijn, vooral als je last hebt van acute pijn in je heup of benen. In sommige gevallen kan de massage ook verergeren. Daarom is het belangrijk om altijd eerst een consult te boeken met één van onze massagetherapeuten, zodat zij jouw klachten goed kunnen inschatten en bepalen of een heup en been massage voor jou geschikt is.

Wat houdt een heup en been massage in?

Een heup en been massage is een massage die gericht is op het verlichten van klachten in de heupen en benen. Deze massage wordt vaak gebruikt bij patiënten die last hebben van hun heupen of benen. Tijdens de massage worden er verschillende technieken toegepast om de klachten te verminderen. Na afloop van de massage zullen veel mensen zich fitter voelen en zullen ze minder last hebben van hun heup- of beenklachten. Hieronder staan de meest voorkomende klachten die mensen ervaren in hun benen en heupen:

 • Snapping hip
 • Bilpijn
 • Liespijn
 • Lage rugklachten
 • Uitstraling (sciatica ) 
 • Vermoeidheidsklachten
 • Mobiliteitsklachten
 • Stijve en vermoeide benen 
 • Lengte been verschil
 • Buikpijn
 • Knie pijn
 • Triggerpoints

 

Yules Masseert is gespecialiseerd in het geven van massages waaronder heup en been massages. Wij beschikken over ervaren masseuses die jou kunnen helpen om van je klachten af te komen. Heb jij ook last van één van bovenstaande klachten? Boek dan nu een heup en been massage bij Yules Masseert! Wij helpen je graag verder. Heb je nog vragen over het boeken van een heup en been massage? Neem dan contact met ons op, je kunt ons dagelijks bereiken via ons telefoonnummer 06 391 854 42 of mail ons via info@yulesmasseert.nl.

Wat kost een heup en been massage?

45

minuten

€52,50

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€62,50

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€90,50

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€109,50

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!