Huidverbeterende gezichtsmassage

Wil je graag een mooiere huid? Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Je kunt huidverbeterende producten gebruiken, of gebruik maken van geavanceerde apparaten. Maar er is ook een andere mogelijkheid: masseren! Met speciale huidverbeterende massages kun je prachtige resultaten behalen. Je leest hier hoe zo’n massage werkt en wat de voordelen ervan zijn.

Liever meteen een afspraak boeken voor deze massage? Neem vrijblijvend contact op met Yules Masseert en boek direct je afspraak. Wij zijn dagelijks te bereiken via ons telefoonnummer. Voor vragen en advies staan we graag voor je klaar!

Het is tegenwoordig niet meer nodig om huidverbeterende producten te gebruiken of geavanceerde apparaten aan te schaffen. Er is een andere mogelijkheid, een huidverbeterende massage. Dit soort massages zijn steeds populairder, en dat is niet voor niks. Massages kunnen namelijk heel wat doen voor de huid.

Wat is een huidverbeterende gezichtsmassage?

Huidverbeterende massages werken heel simpel. Er worden speciale huidolie en huidcrèmes gebruikt, die je huid hydrateren en verzorgen. Deze oliën en crèmes worden met masserende bewegingen in de huid gewreven.

Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie in je huid gestimuleerd wordt, waardoor er meer voedingsstoffen naar je huid toegevoerd worden.
Zo’n massage is niet alleen goed voor de gezondheid van je huid, maar ook voor je gemoedstoestand. De massage geeft namelijk een heerlijk ontspannend effect, waardoor je mentaal weer tot rust komt. Het is dus een ideale manier om even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress.

Wat zijn de voordelen van deze massage?

De voordelen van huidverbeterende gezichtsmassages zijn talrijk. Eén van de grootste voordelen is dat het de bloedcirculatie in je huid stimuleert. Dit zorgt er weer voor dat voedingsstoffen en oxygen beter rondgepompt worden, waardoor je huid gezonder wordt. Ook helpt het bij het afvoeren van giftige stoffen uit de huid, wat de huidveroudering tegengaat.


Het is dus duidelijk dat huidverbeterende gezichtsmassages heel wat voordelen hebben. Wil jij ook graag een mooiere huid? Probeer dan eens een van deze massages uit! Je zult versteld staan van het resultaat. Boek je massage direct via onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost een Huidverbeterende gezichtsmassage ?

45

minuten

€52,50

Geniet van 45 minuten volledige ontspanning. Perfect voor zowel nieuwkomers als mensen met ervaring.

60

minuten

€62,50

Meest gekozen en door ons aangeraden. Ontvang meer aandacht voor pijnlijke spieren en andere klachten.

90

minuten

€90,50

De perfecte balans van aangepaste aandacht voor jou klachten, ontspanning en deskundig advies

120

minuten

€109,50

Profiteer van een compleet revitaliserende massage van 2 uur. Alle spiergroepen worden extra behandeld.

Klanten die jou voorgingen

Alexandra R.
Lees verder
Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!
Folkert K.
Lees verder
Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.
Ra D.
Lees verder
Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.
Ronald K.
Lees verder
Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!
Terri W.
Lees verder
Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.
D. van den Ham
Lees verder
Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.
Christian H.
Lees verder
Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.
Nienke S.
Lees verder
Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!
V. Izotova
Lees verder
Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.
Mariëtte V.
Lees verder
Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!
Lior N.
Lees verder
Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints. His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.
Aylin.
Lees verder
Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!