Over Yules

Over Ranjith

Over Ranjith

Over Yules

Bij Yules Masseert is het onze missie, om iedere keer dat jij een massage van ons ontvangt,

wij deze proberen te verbeteren

Hallo mijn naam is Ranjith Donze

Op jonge leeftijd altijd sportief geweest en nog steeds. Ik heb jaren gedanst als bboy ( breaking ) ook bekend als breakdance gedaan. 

Nu hou ik me vooral bezig met fitness en calisthenics. Bij sporten is de kans op blessures aanwezig. Niks is zo vervelend om te moeten stoppen vanwege een blessure. Wanneer kun je dan sporten? En wat kan je dan het beste wel en beter nog niet doen?  Herkenbare vragen. Ik kan je goed begeleiden bij het herstel en dit ook preventief behandelen als dit nodig is.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de revalidatie waar ik gewerkt hebt met clienten met chronische klachten en/of vermoeidheidsklachten door bv. een burn-out. Daarnaast in een reguliere praktijk met uiteenlopende klachten: nek/schouder/rug/knie en ook acute (sport) klachten. Deze kennis en ervaring pas ik toe in mijn behandelingen.

Denkwijze

Of het nu gaat om nek, schouder, heup of rugklachten, je wilt de oorzaak achterhalen. Wat is nu het patroon van deze klacht?
En hoe kun je dit in de toekomst zelf voorkomen of genezen?

Klanten die jou voorgingen


Ronald K.

Yules kent letterlijk en figuurlijk de fijne kneepjes van zijn vak. Als je fysiek in de knoop zit, moet je bij hem zijn. Als fanatiek sporter is hij een belangrijk onderdeel voor het lijfsbehoud. Ik zou hem zeker aanraden!

Terri W.

Yules is incredibly talented at what he does and incredibly knowledgeable about the human body. I see him for chronic pain massages and no one else has ever been able to give me the pain relief he does, not other therapists, doctors or medication. I couldn't recommend hum enough.

D. van den Ham

Yulianto is niet zomaar een masseur. Hij 'leest' je lichaam, voelt precies aan wat het nodig heeft en past zijn behandeling daarop aan. Bovendien is hij iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Niet voor niets ben ik vele jaren klant bij hem.

Alexandra R.

Yules is een fantastische masseur. Hij weet wat hij aan het doen is en dat merk je aan alles. Mijn chronische pijnklachten zijn sterk verbeterd sinds ik me bij Yules Masseert laat behandelen. Absolute aanrader!

Folkert K.

Yulianto heeft een unieke manier van masseren. Hij weet precies de knelpunten te vinden, en dan ook de plekken die daarmee in verbinding staan. Na de massage voel je meer bewegingsvrijheid.

Ra D.

Yules luistert naar je verhaal en kan zijn behandeling hierop toespitsen. Hij heeft veel kennis en geeft goed advies. Verder een fijne ontvangst, je voelt je gelijk op je gemak.

Christian H.

Zeer goede masseur. Werkt oorzakelijk en niet symptomatisch. Heeft heel veel kennis, fijne technieken en ruime ervaring. Ik stap altijd weer soepel en energiek de deur uit.

Nienke S.

Met precisie en nauwkeurigheid masseert Yules de spieren. Zowel zacht als stevig. De rek- en strekoefeningen én de hoofdmassage maken de behandeling helemaal af. Heel ontspannend!

V. Izotova

Yules is a highly professional specialist. He works with a lot of attention for every muscle on your body and every trigger point. If you experience bad back pain, it will get much better after just 1 session.

Paul.

Yules is een kundig masseur. Hij een prettige manier van behandelen die tot totale ontspanning leidt. Hij verdiept zich in mijn lichamelijke klachten en denkt mee hoe daarmee om te gaan, yules toont intresse in mij als persoon. Ik beveel hem aan voor wie zoekt naar een ervaren en prettige masseur

Ingrid.

Ik ben een fanatiek hardloopster en vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat mijn lichaam sterk en heel blijft. En wil blessures zo veel mogelijk voorkomen. Ik ga daarom al een aantal jaar regelmatig naar Yules Masseert. Ik vind het heel fijn dat hij altijd precies uitlegt wat hij doet en waarom hij dat doet. Het is goed om te weten hoe je lichaam werkt. Ik geloof erin dat als je begrijpt hoe dingen werken, dat het effect dan ook groter is.

Rene.

Ik laat mij nu ruim twee jaar masseren door Yulianto en in die periode zijn de klachten aan mijn knie en scheenbeen drastisch verminderd. Yulianto neemt het hele lichaam onder handen, maar zoomt in op probleemgebieden. Zo bleek dat mijn klachten onder andere werden veroorzaakt door de stand van mijn voet en tenen. Door dáár aandacht aan te besteden, bleek de behandeling uiteindelijk het meest effectief.

Mariëtte V.

Een geweldig goede masseur! Weet precies alle spierknopen en verklevingen te behandelen en geeft goede tips voor mij als fanatieke sporter. Vertelt wat hij doet en waar klachten vandaag komen. Helemaal top!

Lior N.

Very good therapist. He was very thorough in diagnosing things and was listening to my complaints, and referred me to help me get insights about my complaints.

His treatment style however did not suit what I was used to in the past. I was in pain the next following days and was not satisfied from that. I informed him and was willing to give the money back. So he should definitely get a 5 stars rating.

Aylin.

Weet goed wat hij doet. Ik kom al bijna een jaar bij Yules, weet elke keer weer de spanning te verlichten. Daarnaast ook soms oefeningen en tips mee voor thuis. Super!

WAARSCHUWING:

Plan op tijd je AFSPRAAK in, ZODAT Je zeker terecht kan bij jouw FAVORIETE MASSEUR!

Als jij klaar bent om volledig te ontspannen en weer met 110% nieuwe energie je doelen achterna wilt gaan, dan is nu het perfecte moment om jouw massage te boeken.

(Niet-goed-geld-terug)