Whitney

Aangenaam, mijn naam is Whitney

Met veel liefde beoefen ik al jaren dit vak uit. Het mooiste voor mij is toch wel het verbinden en het vertrouwen die ik krijg van de mensen die ik behandel. Het is heel belangrijk dat het  lichaam en de spieren goed onderhouden wordt. Veel mensen ervaren veel stress gerelateerde klachten, maar ook terugkerende klachten door bv fysiek en zittend werk eist dan z’n tol. Een massage kan daarin veel verschil maken.

Mijn werkzaamheden zijn divers en lopen uiteen o.a. ontspanning, deep tissue, nek, schouder, schouder rug en massages, bindweefsel massage, hoofd & gezichtsmassage.

De achtergronden die ik heb zijn een mix van o.a. Chinese massage technieken, Balinese massage, bindweefsel massage, deep tissue. Binnenkort rond ik de opleiding schoonheidsspecialiste af.


Denkwijze:

In deze tijden kan er veel op je afkomen. Het leven en de flow ervan. Een moment voor jezelf is precies wat je verdient. hard werken en de manier hoe er met stress wordt omgegaan, kan een fysieke uiting hebben op mind, body & spirit. Ik begeleid je er graag bij, met een van mijn behandelingen of een combinatie ervan.

Tot snel en een warme gezonde groet,

Whitney

Een goede tip van ons:

Plan op tijd je afspraak in, zodat je zeker terecht kan bij jouw favoriete masseur!

Als jij klaar bent om volledig te ontspannen en weer met 110% nieuwe energie je doelen achterna wilt gaan, dan is nu het perfecte moment om jouw massage te boeken.

(Niet-goed-geld-terug)